Bárdosi Attila: Csak egy cigány, csak egy disszidens

2900 Ft ÁFÁ-val növelt összeg

Kategória:

Leírás

Aki egy bulvárstílusú könyvet remél, az valószínűleg csalódni fog. Nem talál benne sem szenzációkkal fűszerezett „hálószobatitkokat“, sem összeesküvés-elméleteket, sem pedig sztereotípiákat kiszolgáló történeteket.
Egy – a régi rendszerben még bűnösnek számító – disszidens és egy – az új rendszerben is sokszor bűnösnek tartott – cigány barátságát és gondolatait ismerhetjük meg, akik szerettek volna a hétköznapokon változtatni.
Milyen szeszélyes a sors! Amikor az ember azt hiszi, végre elérte, hogy az életében minden kiszámítható lesz, történik valami, és fölborul a kényelmes rend. Ehhez elég csak találkozni valakivel.
Vajon miért kellett ennek egyikük számára ilyen tragikusan végződnie? Elkerülhető lett volna ez a szomorú vég? Mit kellett volna másképp csinálni? A válasz ott rejtőzik a sorok között.
Bogdán Laci többször is elmondta: senki sem azért születik, hogy meghalhasson! Ám amikor szüksége lett volna valakire, aki neki mondja ezt, nem volt mellette senki…
Befejezetlen mondatok, amelyek hátramaradnak abban a reményben, hogy talán gondolkodásra késztetnek minket, és arra sarkallnak, hogy választ adjunk végre arra kérdésre, meddig akarjuk még az életünket így, egymást gyűlölve tovább folytatni, és meddig keressük a zsákutca rossz végén a kiutat?

 

méret A5
belív 244 oldal, fekete-fehér, ofszet
ragasztókötött, füles borító
ISBN 978-615-5696-95-4

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Bárdosi Attila: Csak egy cigány, csak egy disszidens” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük