Sütő Ágnes: Legyél tanuló az Élet iskolájában!

3400 Ft ÁFÁ-val növelt összeg

Kategória:

Leírás

Ez a könyv neked szól, ha azt gondolod, szükséged van még ismeretekre, eszközökre, amelyekkel bármilyen helyzetben boldogulhatsz és hozzájárulhatsz saját fejlődésedhez. Ez a könyv neked szól, ha arra vágysz, hogy egészséges, boldog, sikeres életet élj,  és  tennél is azért, hogy így legyen.

A könyv olvasásakor szeretnélek elgondolkodtatni, „bogarat ültetni” a füledbe, és, hogy tudd, minden lehetséges. Bízom abban, hogy könyvem nemcsak gondolkodásra, hanem cselekvésre is sarkall.

„Nem azok az életélvezők, akiknek minden dologból a legjobb van, hanem azok, akik a legjobbat tudják kihozni abból, amijük van.                             

 Dr. Bagdy Emőke így ír róla:

A szerző, Sütő Ágnes ízig-vérig pedagógus. Biológia-testnevelés tanár, sportszervező, tanácsadó, aki szilárd meggyőződésekkel, erős hittel él, akit embersége, empátiás viszonyulása, életfilozófiája tesz vonzóvá, elhívatottsága pedig lenyűgöző. … Tanításait egy-egy fejezetbe sűrítve tematizálja, ekképp rendkívül gazdag repertoárt nyit meg az olvasó előtt, mint pl. az élet értelme, célja, a személyes célok világa, önismeret, önkép, önbecsülés, hit, egészséges életmód, pozitív gondolkodás, egész életen át tartó tanulás, boldogság, családi élet, szeretet-nyelv, spiritualitás, test-lélek-szellem, stb..”

ISBN 978-615-5696-45-9

A5
terjedelem 306 oldal
ragasztókötött

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Sütő Ágnes: Legyél tanuló az Élet iskolájában!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük