Hja, Kiskirálynőm, … (Cador Jean-Marie)

2100 Ft ÁFÁ-val növelt összeg

Cikkszám: 00038 Kategóriák: ,

Leírás

Elkerékpározni Budapesttől Normandiába talán még ötvenen túl sem olyan nagy teljesítmény, ha az ember karosszékből gondolja végig. Ám napokig tartó hideg zuhéban, több milliónyi tekeréssel városokon, falvakon, erdőn és mezőn át már mégiscsak más, keményebb, valóságosabb.
Hogy erről meggyőződjünk, elég elolvasni ezt a könyvet, a „Kiskirálynőmet”. Nagyon szép írás, mozgalmas, dinamikus, tele szeretettel a helyszínek és az emberek iránt. Micsoda találkozások! Vágy a mások felé való közeledés, a mélyen szunnyadó képzeletbeli felébresztése iránt. Ez egy igen hosszú „(össze)kötőjel”! A szerző egy „elmélkedő, folyómenti-makrahalevő, képzelőerőtől vibráló sportoló”. Minthogy senki sem szolgálja ki olyan jól az embert, mint saját maga, a szerző önnön hírnökévé vált. Velocipédikus kalandjait olvasva halljuk majd a szavait, a hangját, végigéljük kalandjait országokon át. 
A szerző francia, hosszú évek óta Magyarországon él, ide köti családja és munkája. A kalandjait franciául írta meg, a fotókat és akvarelleket ő készítette. A könyv magyarul és franciául jelenik meg, egy kötetben.
ISBN: 978-963-87845-8-2
Méret: 105×180 mm, álló
Borító: színes, két füllel
Terjedelem: 170 oldal, ebből középen 20 színes oldal

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Hja, Kiskirálynőm, … (Cador Jean-Marie)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük