Vannak még utolsó sorok (Gombos Péter)

1900 Ft ÁFÁ-val növelt összeg

Cikkszám: 00075 Kategória:

Leírás

Minden verseskötet felhívás: figyeljünk egymásra! Valakinek mondandója van számunkra. Valakinek, aki tisztel minket annyira, hogy tömören, egy varázsos, maga alkotta nyelven mondja el, amit akar, amit kell, s cserébe csak annyit kér, hogy próbáljuk megérteni. Gombos Péter versei is csak egy kis figyelemre számítanak, hogy kibontakozhassanak előttünk. Hogy megértsük őket.
Közel tíz év válogatása található a kötetben, amelyben benne van a kezdeti útkeresés, és a már érettebb, a világra hitelesebben válaszoló, néhol realistább alkotás. A kötet alapvető hangulata az útkeresés közben felmerülő kérdéseket és kételyeket fogalmazza meg. Megtalálható benne a nemzeti érzésből fakadó bizonytalanság, a magyarságkeresés problémája, a kamasz és a felnőtt lét határán felmerülő igazság és becsület helye a világban.
A könyv azonban elsősorban egy kimeríthetetlen témát, a férfi-nő bonyolult kapcsolatának boncolgatását vállalta magára, amelynek része a hit, a szerelem és a szexualitás. A könyv elsősorban azokhoz szól, akik a világtól nem direkt és megdönthetetlen válaszokat várnak, hanem hagyják magukat vezetni a költő benyomásai által és van kedvük egy bonyolult, változatos irodalmi kalandtúrán részt venni.
ISBN: 978-615-5007-15-6
Méret: A5
Kötés: ragasztókötött
Terjedelem: 67 oldal

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Vannak még utolsó sorok (Gombos Péter)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük