Sándor Kinga: Smink lányoknak, fiúknak

2720 Ft ÁFÁ-val növelt összeg

Cikkszám: 00116 Kategóriák: ,

Leírás

Ez a könyv neked készült, ha azt szeretnéd megtanulni, hogy hogyan sminkeld ki saját magad. Nincsenek benne érthetetlen szakmai kifejezések, egyszerűen, lépésről lépésre haladunk együtt, mert amikor írtam, elképzeltem, hogy ott állsz mellettem. Láttam már sok, nagyon szép sminkes könyvet, bennük szebbnél szebb, sminkeket, olyan szerzőktől, akiktől magam is csak tanulhatnék,de azt tapasztaltam, hogy inkább arról szólnak, hogy mit tud az, aki írta. Sokszor még számomra sem derült ki, hogy az adott sminket hogyan is kell elkészíteni. Azt gondolom, hogy a túlságosan sok információ, és ismeretlen kifejezés is bizonytalanná teheti azt, akinek még nincs olyan nagy gyakorlata a sminkelésben.

Ebben a könyvben olyan alap, szépítő jellegű sminket találsz, amit gyakorlatilag bárki viselhet. Mindegy, hogy tízen évesen az első randira készülsz, vagy vezető beosztásban több embert irányítasz…lehetsz bárki. Igazából a szem és arc formával sem kell bajlódnod, ez a smink minden esetben megállja a helyét, mert egyszerű. Ezért nagyszerű.

Kedves fiúk! Rólatok sem feledkeztem el. Természetesen ti is ugyanolyan joggal sminkelhettek, mint bárki más. Mindnyájan találtok hasznos információkat a bőr típusokról, bőr ápolásról, az alapozók fajtáiról, hogy könnyebben ki ismerjétek magatokat a manapság szerencsére széles kínálat között, és megtaláljátok a nektek megfelelő termékeket. Remélem, ez a könyv hamarosan szamárfüles lesz, és maszatos némi alapozótól, mert az azt jelentené, hogy használod, és amikor már tudod alkalmazni, rutinból mennek a mozdulatok, akkor felteheted a könyves polcra, és várhatod a következő részt,amiből erre az alap tudásra alapozva még különlegesebb technikákkal, még csodásabb sminket készíthetsz magadnak.

ISBN: 978-615-5007-70-5

Terjedelem: 64 oldal

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Sándor Kinga: Smink lányoknak, fiúknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük