Méredzkedés (Párdi Petra)

2200 Ft ÁFÁ-val növelt összeg

Cikkszám: 00023 Kategória:

Leírás

„Párdi Petra írásaiban rögtön megejt a kitárulkozó, már-már lírai őszinteség, gyermeki módon örül minden élménynek, nem véletlen, hogy a legszebb novellája is a gyerekkorról szól. És sugárzó az a felfedezése is, hogy az élet élhető, a világ lakható, és hogy közben önmagát is megtalálja: „de jó, hogy pont én vagyok én!” Üdítően friss élmények, villanások, életképek, arcképek gyűjteménye e kötet, anyaggyűjtés a nagyobb lélegzetű művekhez és egy tehetséges író bemutatkozása.”

(Csukás István)

 A manapság divatos frázisok, misze­rint „Célom, hogy átadjam az embe­reknek a gondolataimat”, „Szeretném mások életét megszépíteni” nem jel­lemzőek rám. Az írás számomra boldog állapot, és ha az ebben született kis műveket más is szívesen olvassa, az még na­gyobb öröm – de erőszakkal senkit nem kérek, fussa át őket, meglátja, jó lesz.

Ahogy az egyik novellában is sze­repel: „koromat tekintve két (há­rom?) tiniként” talán le tudok már írni olyat, ami, ha nem is változtatja meg senki életét – de az illető elgon­dolkozik néhány percre, vagy nevet egyet. És akkor már érdemes volt belekezdenem. Eddig a magam örömére írtam – eh­hez jött plusz boldogságként, hogy már van olyan, akinek tetszik. Nem is kell ennél több.

(Párdi Petra)


ISBN: 978-615-5007-05-7
Méret: A5 (148×210)
Borító: félkemény, 2 füllel
Terjedelem: 194 oldal

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Méredzkedés (Párdi Petra)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük