LélekÖrvény (Nyerges Tamás)

2200 Ft ÁFÁ-val növelt összeg

Cikkszám: 00071 Kategóriák: ,

Leírás

Amit nem tanítanak az iskolában, amit nem mondanak el a szülők, de már a nagyszülők sem, mert nem érnek rá, vagy azt hisszük, mi sem érünk rá. Amit nem tanulhatunk meg a haveroktól-barátoktól, barátnőktől, mert ők sem tudják, vagy ha igen, pontatlanul. Amit nem árulnak el a régen élt bölcsek, mert nem olvassuk őket, hiszen legjobb esetben is megelégszünk felszínes kivonatokkal. Amit azért nem tudunk, mert ostoba közhelyekkel hagyjuk kiszúrni a szemünket. Igen, ez a válasz a ritkán feltett, de mindannyiunkat foglalkoztató kérdésre: „hogyan kellene jól élni”. Ez a könyv tisztességesen, mélyen gondolkodva, saját hibákból tanulva megpróbál feleletet adni. Hogy sikerül-e, az az olvasón múlik, aki elemezhet, vitatkozhat magában a szerzővel.

„Minden változás benned kezdődik. Semmit nem tudsz megtapasztalni odakinn, ami létre ne jött volna odabenn. Minden ember egy külön világ, és minden emberrel okkal találkozunk. Mindegyikük élete üzen nekünk valamit, érzelmeket gerjeszt bennünk, melyeket meg kell tanulnunk felismerni, és ha ez megtörtént, kideríteni, hogyan tudunk épülni általa. Ez a folyamat szerves része önmagunk megismerésének, hogy végül vágyainkat, a bennünk realizálódó érzelmeket megéljük, megismerjük, ezáltal megtapasztalva azok kontúrjait, határvonalait.

Végeredményben nincs más dolgunk, mint elfogadni és szeretni magunkat, hiszen nincs erőteljesebb energia a létezésben, mint a szeretet. Csalódj, sírj, üvölts, nevess, élj át mindent, amit csak lehet, ítélet nélkül. Mindenre szükséged van, add át magad neki, és szeresd, hogy így van!”

ISBN: 978-615-5007-35-4

Kötés: ragasztókötött
Formátum: A6
Terjedelem: 116 oldal

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„LélekÖrvény (Nyerges Tamás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük