Anyatanya (Eliza Beth)

2400 Ft ÁFÁ-val növelt összeg

Cikkszám: 00027 Kategória:

Leírás

Az „Anyatanya” az írónő második regénye. A „Három nővér hálójában” című kötethez hasonlóan romantikus történet, bár itt szélesebb skálán játszik. Csipetnyi krimi, kanálnyi pszichológia, némi titok, maréknyi humor, rengeteg érzelem, a megfelelő helyen és időben felfokozott feszültség sarkall a továbbolvasásra.
A szövevényes, a végére mégis kiteljesedő cselekmény középpontjában egy férfi és egy nő érzelmi konfliktusa áll. Ellenállhatatlan erő készteti a főhősöket életszemléletük gyökeres megváltoztatására, ez az olvasóban is mélyre temetett gondolatokat hozhat felszínre. Bárki magára ismerhet egy-egy jellemábrázolásból, hiszen valamennyien megéltünk fájdalmat, örömöt, nyertünk vagy veszítettünk barátot, társat.
S  közben halkan sírt egy titokzatos szájharmonika…

„Egyszer volt, hol nem volt…
…volt egyszer egy lány, aki egy bérházat örökölt a nagyanyjától. Mivel Hollie szeretett gyerekekkel foglalkozni, úgy döntött, kisgyermekes anyáknak adja ki a lakásokat, s az egyik üres hajlékban óvodát létesített. Így az egyedülálló anyukák munkát vállalhattak, s gyermeküket jó kezekben tudhatták. Így született meg az Anyatanya.”

ISBN: 978-615-5007-02-6
Méret: A5 (148×210)
Borító: félkemény, két füllel

Terjedelem: 372 oldaln

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Anyatanya (Eliza Beth)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük