Kakszi Krisztián: Liza és Tündérország

2900 Ft ÁFÁ-val növelt összeg

Kategória:

Leírás

Egy varázslatos világban tucatnyi különböző teremtmény él békésen, miközben a gonosz varázsló készül elpusztítani a békét. Dark hatalomra tör, célja a Talizmán megszerzése és Tündérföld elpusztítása.
Tündérek, manók, koboldok és emberek kötnek szövetséget, hogy legyőzzék az ellenséget. Történetünk során számos kalandba keverednek, hogy újabb barátokra és szövetségre találjanak. Griffek és kentaurok népesítette földeken járnak, miközben erőt próbáló helyzetekbe kerülnek, ahol csak a barátság és az összetartás által tudnak megoldást találni. Liza és Tünde, a két tündérlány, Csiripiszlivel és Bakfittyel izgalmas kalandokon keresztül próbálják Tündérföldet megmenteni a gonosz varázslótól és sárkányaitól.
Szerzőnk legújabb könyvével különös helyre repíti az olvasót, kapcsolatot teremtve a mesét olvasó és a gyermek között. A könyv – a mese által – megtanítja a gyermeknek az összetartást, a soha fel nem adás érzését, a barátság és kitartás értékeit.
Kakszi Krisztián műve mindannyiunk gyermekkori, képzelt, varázslatos világát teremti újra, szeretettel és izgalommal fűszerezve.

Méret A5
Terjedelem 92 oldal
ISBN 978-615-6292-26-1
Kötés:belív fekete-fehér, 32 grafika,
borító 300 g, füles,ragasztókötött