Suhajda Attila

Még az érettségi idején rájöttem, hogy muszáj zenélnem ezért elkezdtem babrálni egy régi hangszeren, majd megtanulgattam a kedvenc Fonográf dalok kiséretét. Nem sokkal később már zenekart alapítottunk a haverokkal.

Mai napig nem számítok képzett zenésznek, de életem részévé vált a zene. Az eltelt több mint 30 év alatt számos névtelen és elfeledett ám remek és szépemlékű zenekarban megfordultam, ebből 25 év az ODEION együttessel telt el, de előtte és közben számos szép élményem volt: Silver String, Simon and Garfunkel Tribute zenekar, Kottazűr, Quo Vadis, vendégfellépések a Shakers és a Black Domino zenekarokkal, de talán a legmeghatározóbb az a pár év volt, amíg a 30 ÉV nevű formációban zenéltem. Itt elsősorban Zorán és Presser dalokat adtunk elő akusztikus hangszerelésben.

A mai napig is működő ODEION együttessel pedig lehetőségem van fiatalkorom majdnem összes szép emlékét felidézve játszani az elmúlt 40-50 év legnagyszerűbb magyar és külföldi slágereit.

2011 márciusában megtörtént a csoda és 3 barátommal együtt összeállt egy laza, de nagyon kreatív formáció, az Önként és Dalolva csapata! Ezzel régi vágyam valósult meg, szebbnél szebb magyar és külföldi dalokat oszthatunk meg a közönséggel  tiszta, akusztikus hangszerelésben. Örülök, hogy részese lehetek ennek a projectnek.

Vissza