Olvastam egy jót!

Élnél a lehetőséggel, hogy közvetlenül a szerzőnek mondhatod el a véleményedet, mit váltottak ki belőled sorai?
Válassz egyet tetszőlegesen a GARBO kiadványok közül, ragadj tollat és mondd el a véleményedet!
A véleményformálók között minden hónapban kisorsolunk egy ajándék könyvet a Garbo kiadó gondozásában, amit a nyertes maga választhat ki!

Olvass, mondd el a véleményedet és válassz egy könyvet ajándékba!

                                                    Tovább a webáruházhoz…Elolvastam és elfogadom a GARBO Kiadó adatvédelmi szabályzatát.

Vinczeffy Ágota; Bartók Boglárka Időzített Bombanő c. könyvéről:

„Az Időzített bombanő nem rózsaszín könyv! Mérvadóbb az alcíme: Felrázó utazás a lélek mélyére. A szerző döbbenetes őszinteséggel tár elénk egy anya-gyerek és párhuzamosan egy anya-apa kapcsolatot, azok összes földhöz vágó fordulatával, felállásával, újra padlót fogásával és ismételt nekiindulásával együtt. Az Időzített bombanő fejlődéstörténet, és nem mellesleg állásfoglalás az állati termék-mentesség mellett, valamint betekintés a Krisna-tudat filozófiájába. Ajánlom mindenkinek, aki szerint baj van a gyerekkel, de ő maga rendben van – és azoknak is, akik szerint valami nincs rendben velük, mégsem cselekszenek, mert félnek bevallani, vagy nem tudják elfogadni. Ez a történet inspiráló lehet számukra!” (2017. Október)

Juhász Zsuzsanna; Gabes Way Nyúl a metróban c. novelláskötetéről:

„Az egyik barátomtól hallottam a könyvről, s bár korábban egyszer sem olvastam olyan szerzőtől, akit nem ismerek, nagyon meglepett, mennyire jó!!! Néhol bohókás, máshol csodaszerű világ, hatalmas az író fantáziája, és pár órára az én valóságom része lett.  Azt gondolom, több ilyet kéne piacra dobni! Egyszer mosolyogtam, másszor elgondolkoztatott és egy teljesen új világban találtam magam amíg olvastam! Mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg fásultság ellen, vagy a humorérzékünk felingerlésére is kiváló!” (2017. Október)

Hargitai Csilla; Csépes Árpád Dobozba Zárt mesék c. kötetéről:

„A legkedvesebb amatőr írótól származó meséimet tartalmazza! Mi azzal fogunk hangolódni a karácsonyra, hogy a gyermekeimnek, az előtte lévő napokban,  Csépes Árpád meséit olvasom. A karácsonyi készülődés közben, amikor a gyermekek kifáradnak a játékokban, és már én is megelégelem a konyhát, újra elolvassuk együtt a papírdoboz történetét, amely ajándékdoboz szeretett volna lenni! Mindenki pillanatait szebbé teszik a sorok, a gyermekekét, és a gyermek lelkületű felnőttekét is!” (2017. November)

Dr. Jenei Zsófia; Völgyi Ildikó Lédikó Kabócatánc c. kötetéről:

„A Kabócatánc célba ért! 353 km-t utazott. A boríték állapota alapján a postások hamarabb megismerhették a tartalmát, mint én! Hasznukra vált!

Gyönyörű, egyszerűen gyönyörű!!! Már a borító selymes tapintata is lenyűgöző, de a színei is csodásak. Tökéletes az összhang.

Ez a külső harmónia illik a csodás belső tartalomhoz. Talán az maradhatott le róla, hogy I-es kötet. Mert ez a ”kis kincs” kötelez Drága Ildikó a folytatásra! Kevesen tudnak ilyen maradandó értéket alkotni. Még  nem olvastam végig, de a nekem írt verset rögtön megkerestem.

Köszönöm, köszönöm, nagyon sokszor köszönöm!

Még egyszer gratulálok Neked és mindenkinek, aki segítette a munkádat! Remek csapatmunka!” (2017. December)


Andrea; Völgyi Ildikó Lédikó Kabócatánc c. kötetéről:

„Ildikó kedves! A kabócáid muzsikálnak a fülemben. A verses köteted számomra olyan, mintha egy süteményes tálat kóstolgatnék. Nem, nem  szabad egyszerre befalni. Apránként kell kóstolgatnom. Örülök, ha egyszer- egyszer ráismerek egy régi ízre, egy korábban már ismert versre. Élményeidet újra átélni életed fontos pillanataiba bepillantást nyerni megható. Elmerengni a Szajna partján…. Bárcsak én is láthatnám! Csodás szavaidat én is mondhatnám a fiaimnak. Neked megadatott a tehetség. Jó, hogy kibontakozott! Andi” (2017. December)