Sellei Zoltán: A póker-krimi

2800 Ft ÁFÁ-val növelt összeg

Cikkszám: 00109 Kategória:

Leírás

 A póker-krimi

Sellei Zoltán új könyve egy regény a regényben, amely a póker témakörét öleli fel. Akik egyáltalán nem találkoztak ezzel a kártyajátékkal, azok számára is szórakoztató lesz a könyv, hiszen nem közvetlenül a pókerhez kapcsolódik, nem szakmai könyv, hanem egy izgalmas, fordulatokkal teli krimi…

 

…Ez volt az az esztendő, amely gyökeresen megváltoztatta a sorsomat, talán még jobban, mint Benny Binion tette. Januárban letettem az összes vizsgámat az egyetemen.Sosem felejtem a pillanatot. Rachelre vártam a főépület büféjében, amikor odalépett hozzám egy srác, akit még soha életemben nem láttam. Se szó, se beszéd lehuppant velem szemben az asztalhoz. Zavartan körbenéztem, nagyjából az egész büfé üresen tátongott… 

– Szia, nem hiányzik neked a póker? Nem értettem, eleve köpni, nyelni sem tudtam, gondolkodás nélkül válaszoltam.
– De egy kicsit.
– Nem az osztásra gondolok ám, pajti.
– Ki a franc vagy te? – kérdeztem kissé udvariatlanul, mert fogalmam
sem volt, honnan tudhatja bárki, hogy a póker közel állt hozzám az életem folyamán. 
– Hector Mercado vagyok, első éves informatikushallgató. Azt hallottam, hogy te tudsz egy kicsit a játékról, én meg arra gondoltam, mi lenne, ha mi ketten pénzt keresnénk.
– Ha játszani szeretnék, nincs szükségem másra, köszönöm.
– Tényleg? És most mikor és mennyit játszol? – gúnyos hangja volt. Végig pofátlanul rágózott, és elképesztő magabiztossággal beszélt.
– Semmi közöd hozzá, nem is ismerlek.
–– Nézd, nem akartalak letámadni. Ismerek pár helyet és pár embert, ahol pókereznek. Innen az egyetemről is. Én nem vagyok egy profi , de még így is pluszban vagyok. De kellene egy kis segítség, illetve ha ketten kaszálnánk, az még jobb lenne, nem? Aztán a határ a csillagos ég. Vagy nem szereted a pénzt?

Vagy a pókert?….

ISBN: 978-615-5007-67-5

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Sellei Zoltán: A póker-krimi” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük