Közzétéve:

Július a Lilaködben

FÖPRÓBA
Július 29. Hétfö 11:00

Gáborján Rita : Selmeczi Tibor : Vívókönyv

Könyvbemutató
Sajtótájékoztató

 

2013. július 27.

Irodalmi délután

meghívó

 Júli 26. Péntek 18:00
Gáborján Rita – Selmeczi Tibor : Vívókönyv
Könyvbemutató

2013. július 13. szombat 17 óra

Kiállításmegnyitó kiallitas

Barta Pál költő és festőművész, valamint Bartal József festőművész közös kiállítását megnyitja Talata József műgyűjtő.

 

 

 

 

 

 

Július 8. hétfő 18:00  

EMK Café

Július 11. csütörtök 18:00       cappucino-95895_150

EMK Café

Megnyitja:  Rambala Éva

Vezeti: Rádó Zsófi

 

Szeretnél kiszakadni a hétköznapi kritikus környezetedből, és egy habos kávé vagy forró tea mellett kötetlenül beszélgetni az Erőszakmentes Kommunikációról?

Ha szeretnél egy kis időt eltölteni egy elfogadó közösségben, ahol empatikus figyelem és nyitott szív vár rád, akkor gyere el hozzánk! Mostantól minden hónap második csütörtökén!

Minden második programra meghívunk egy, az Erőszakmentes Kommunikáció tanításában vagy használatában járatos vendég előadót.

Házigazda: dr. Rádó Zsófia

Szakmai vezető és ennek a programnak az elődadója: Rambala Éva, Nemzetközi Erőszakmentes Kommunikációs Központ által akkreditált tréner, www.cnvc.org, valamint www.rambala.hu

Részvételi díj: ingyenes,de  kérjük, hogy  kalkuláld be a fogyasztásod költéségét

 

Július 12. péntek 18:00

Szilvi X előadóestje szilvi x

„Szilvi X, egy érdekes művésznév, mondhatjuk úgy vicces, ami a vezetéknevemből és a keresztnevemből alakult ki. K. Sz. vagyis ksz, és már ki is jött az X. Alternatív Rockot és Pop Rockot játszom. Saját magamat kísérem, gitáron éneklés közben. A dalaimban sok érzelem van, mert mindig hirtelen felindulásból írom őket.”

 

 

 

 

 

 

 

Július 25. csütörtök 18:00  önként új

Önként és dalolva

A régi tábortűzi közös éneklé­sek hangulatát idézzük fel – az éneklés alapját néhány zenész akusztikus hangszere szol­gáltatja (gitárok, mandolin, zongora, nagybőgő, száj­harmonika, kisebb ütőhangsze­rek).

Szeretettel várjuk mindazo­kat, akik csak magukban dú­dolgatnak, és a térdükön verik a ritmust, de azokat is, akik ének­hangjukkal vagy hangszeres játékukkal csatlakoznának az állandó zenész–énekesekhez: Kőrösi Gábor, Suhajda Attila, Szilvási János, Vitányi Iván.