Üzleti lehetőség

 

Saját kötet és üzleti lehetőség

A GARBO Kiadó lehetőséget biztosít a szerzőknek, hogy műveik megjelenjenek könyv formájában, olyan színvonalon, amire biztosan büszkék lesznek.

A szerzők jól megírt és igényesen megjelentetett művének eladása nem azért okoz gondot, mert a könyv nem jó, hiszen megvan az olvasóközönsége, csak elérni nehéz őket. Az országos, nagy felhajtást jelentő hirdetés nem ajánlott kis példányszámú könyvnél, mert nagyon hamar elfogy, és ellenérzést vált ki, ha keresi az olvasó, és már nem találja. (Ezt a második kiadásnál, vagy utánnyomásnál lehet  alkalmazni.) A fő ok, hogy a szerző nevét nem ismerik, így a könyvesbolt hatalmas könyvtengerében nagyon keveset árul el az olvasónak.

Ha ismerősöket kér meg a szerző, hogy hirdessék a könyvét, és azok megteszik, hihetetlen gyorsan terjed a híre, és aki megkapja az ajánlást, az ismerősétől kapta, tehát felfigyel rá.

A szerzők a kész könyvből a kiadott példányszám felét fél áron (megbeszélt áron) átveszik, ők értékesítik, és a befolyt összeg teljes egészében náluk marad. Így nagyobb anyagi haszonra tesznek szert, mint a hagyományos jogdíj összege.

 

A könyvkiadás állami finanszírozása   megszűnt. A szerző gondos munkával megírta a kéziratot, a kiadó a szaktudásával minőségi könyvet készít belőle.

Azt  nem lehet előre megállapítani, mennyi idő alatt kél el a kiadott példányszám, így a szerző és a  kiadó közösen vállalják a kockázatot.

A szerzők számára az egyik legnagyobb problémát a kiadó kiválasztása jelenti. Jobbnál jobb ajánlatokat találnak, de nagyon fontos szem előtt tartani, hogy ne csak az anyagiakat mérlegeljék.

Attól, hogy nyomtatásban jelenik meg egy kézirat, még nem nevezhető „könyvnek”!

A GARBO Kiadó kidolgozott egy olyan módszert, ami a szerzők terjesztői munkájával lehetővé teszi számukra, hogy saját kötetükkel piacra lépjenek, megjelenjenek a könyvesboltokban, hogy alkotásuk nemzetközileg nyilvántartott könyv formájában eljusson a magyarországi könyvtárakba, hogy örökre nyomot hagyjon a magyar irodalomban.