Akció!

Mesehajó

3200 Ft 2600 Ft ÁFÁ-val növelt összeg

Leírás

„A hajókat tilos túlterhelni, mert elsüllyednek. A hajóskapitány mégsem válogathat a rakomány és az utasok között, mindenkit magával kell vinnie, aki kifizeti a jegyet.
A mesehajó „kapitánya” azonban kiváltságos helyzetben van, hiszen a legkiválóbb szerzőket és meséket válogathatta ki maga mellé útitársul. A végeredmény egy színes, izgalmas kötet lett, melyben minden korosztály megtalálhatja a kedvére való olvasmányt. A mesehajó rakománya között találhatunk tündérmeséket, királylányos történeteket, népmesei motívumokat, de gyerekverseket és mondókákat is.
Figyelem, már tülköl a hajókürt, beszállásra szólítják fel az utasokat. Jobb, ha indulunk, mielőtt lemaradnánk az év legizgalmasabb utazásáról, amely ezen a kiváló történetek segítségével számos izgalmas kalandot tartogat számunkra.”

A GARBO Kiadó évek óta nagy hangsúlyt fektet a tehetséggondozásra, az új szerzők felfedezésére. Évente több pályázatot ír ki, a beérkező írásokból kiválogatják a legjobbakat, azt szerkesztő nézi végig, egyeztet a szerzővel, – értékes, maradandó gondolatokat közvetítő írások kerülne a készülő antológiába. Ennek jegyében született meg a Mesehajó című kötet is.
Számos olyan szerző szerepel benne, aki évek óta publikál folyóiratokban, antológiákban, vagy éppen irodalmi pályázatok nyertese. Van olyan író is a Mesehajóban, aki éppen a GARBO Kiadó által meghirdetett író kurzuson tanulta meg, mitől jó egy mű.
Találhatunk olyan szerzőket is az antológiában, akiknek ez az első szárnypróbálgatásuk. Valószínűleg róluk sem utoljára hallunk.

B5 méret
terjedelem 274 oldal
belív: színes, műnyomó,
borító 300 g, füles
ragasztókötött
ISBN 978-615-5696-22-0

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Mesehajó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.