Ígéretek 11 (antológia)

2240 Ft ÁFÁ-val növelt összeg

Cikkszám: 00110 Kategória:

Leírás

Ígéretek 11

Ígérni annyit tesz, mint előre jelezni valamit. Megígérhetjük, hogy holnaptól lefogyunk,  sportolunk,  vagy többet olvasunk.

Mi ezúttal másfajta előrejelzést nyújtunk olvasóinknak, mégpedig a tehetségét.  Ezen kötet szerzőinél talán már nem is csupán kibontakozóban van, hanem erőteljesen meg is mutatkozik.

Akár a tavaszi virágágyás, ez az antológia is olyan színes. Nyílik benne a líra, fakad belőle a széppróza számos változata. Olvasás közben talán érezzük is a nárciszok, jázminok csodálatos illatát, ahogy a szerelmes történetek kibomlanak. A játékos sorok derűvel töltik el a lelkünket, és megmutatják, merre érdemes haladnunk. Ígéretek. A szót tovább ízlelgetve biztosak lehetünk abban is, ha ezt a könyvet a kezünkbe vesszük, számos egyedi hangvételű történetet olvashatunk. A Garbo Kiadó pályázatára idén is számtalan ígéretes pályamunka érkezett. És ez már a tizenegyedik kötet! Ez is azt bizonyítja, hogy kicsiny hazánkban sok tehetséges írópalánta alkot, akiknek érdemes teret biztosítani ahhoz, hogy megmutathassák alkotásaikat, kibontakozhassanak.

ISSN: 2061-7844

160 oldal

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ígéretek 11 (antológia)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük