Közzétéve:

Engedd, hogy az írók korszaka megtörténjen!

Kedves Látogató!   

Harangi Emese vagyok, a Garbo könyvkiadó ügyvezetőjének, Máté Gabriellának, egy jó barátja. Gyermekkorom óta visszatérő menedékem az írás. A kezdetben hobbiszerűen jelentkező elvonulás és a több száz vers, felnőttkoromra két regénnyé nőtte ki magát. Remélem, ezek egyszer eljutnak a kiadásig, először azonban mindenképpen a novelláimat szeretném a nagyközönség előtt publikálni.

Legelső novellám, a SzületÉs, 2017 őszén jelent meg egy kortás gyűjteményben. Első pályázatom sikere meggyőzött arról, hogy azt a világot, ahol az idő végtelenné válik, minden fényleni, élni kezd, és ahová eddig akkor fordultam, amikor feltöltődésre volt szükségem, hivatássá tegyem.

Az utam elején járok, sokat kell még menetelnem. De eldöntöttem; elindulok. Nem őrizgetem tovább az íróasztalom fiókjának mélyén az írásaimat.  Terveim között szerepel egy saját weblap indítása, novelláim publikálása, és sok-sok történet, szereplő életre keltése.

A szélesebb körben való publikálás egy semmihez sem hasonlítható isteni érzés, amit teljes szívből kívánok megtapasztalásra minden írni szeretőnek, élete során minél többször!

Addig is; besegítek Gabriellának a kiadó mindennapjaiba. Kettőnk közös együttműködése engem is ösztönöz, arról nem is beszélve, hogyha együtt, írni szeretők sokaságát indítjuk el az úton, az az egyik legkegyesebb adomány a sorstól.

Már most szeretnélek arra buzdítani, hogy légy ennek a csapatnak a tagja és vegyél részt ebben az összefogásban!

Kiadtad már nálunk az első könyved, és szeretnéd a barátodnak is megmutatni ezt a varázslatos érzést?

Ajánld egy író barátodat, hozd el hozzánk a Lilaköd kávézóba és a következő könyved előállítási költségeiből az ÁFA-t elengedjük!

Mi fog történni a barátoddal?

Készítünk neki és a kéziratának egy személyre szabott tervet, amivel vagy él, vagy nem.

A kedvezmény mindenképpen a Tiéd, amit beválthatsz a következő könyved előállítása során.  És bármikor felhasználhatod!

Köszönjön be az írók korszaka!

Induljunk együtt, mert együtt minden könnyebb!

Csatlakozz!