Közzétéve:

Ígéretek 10

A GARBO Kiadó és a Vidám Falu Alapítvány irodalmi pályázata az Ígéretek antológia 10. kötetének kiadásához.

__________________________________________________________________________

IRODALMI PÁLYÁZAT LEÍRÁSA

Az Ígéretek 1. kötete a 2009-es tavaszi Ünnepi Könyvhétre jelent meg, most pedig már a 10. kötetet tervezzük kiadni. 2012 januárjától a Vidám Falu Alapítvány égisze alatt szervezzük a pályázatot és az antológia megjelenését.

A pályázat beadási határideje: 2013. szeptember 15.igeretek9bor1

A pályaműveket elektronikus úton kérjük eljuttatni a  szerk@garbokiado.hu  e-mail címre. FONTOS beírni a tárgy-hoz : Ígéretek 10 antológia. A beküldött művek elbírálása folyamatosan történik. A beküldött prózai írásmű maximum 10 ezer leütés lehet vagy 1 vers.

Pályázati feltételek:

A beküldött versek és novellák csak olyan kéziratok lehetnek, melyek eddig még nem jelentek meg nyomtatásban. Minden írásművön (a csatolt fájlban!) szerepeljen a szerző (ál)neve, e-mail címe, telefonszáma. Kérjük, mielőtt pályaművüket elküldik, olvassák el még egyszer, mert gépelési és helyesírási hibákkal teli írásműveket nem fogadhatunk el. Életkor, végzettség vagy foglalkozás tekintetében semmilyen előfeltétel nincs.

A pályázat elbírálása:

Az anyagokat szakértők bírálják el. Azon írásművek, melyek publikálásra alkalmasak, értékelést nem kapnak, csak egy értesítést, hogy pályázatunkban nyertes műként szerepelnek és kiadásra várnak. Amennyiben nem kerül a kiválasztott írások közé, természetesen néhány mondatos indoklást küldünk.

A nyertes művek kiadása:

Az irodalmi pályázat nyertes műveit közös kötetben adjuk ki. A kötetben minden szerzőnek lesz egy fényképes bemutatkozó oldala is. A kiadáshoz 7500 Ft hozzájárulást kérünk a szerzőktől oldalanként. Ezt a hozzájárulást fizetheti maga a szerző vagy hozhat támogatót, aki helyette fizet.

A megjelent Ígértek köteteket a LilaKöd Könyveskávézónkban és a webáruházunkban forgalmazzuk. A könyv-nagykereskedőkön keresztül az ország könyvesboltjaiban is kaphatók, könyvtárakban megtalálhatók. Eljuttatjuk online és offline médiákhoz, ahol bemutatják, írnak róla, így nagyobb ismertséghez juttatják a könyvet, szerzőinket. A kötetben megjelent szerzőknek ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosítunk, valamint szerzői, felolvasó esteket, író-olvasó találkozókat szervezünk.

A pályázatnak nevezési díja NINCS!

________________________________________________________________________________________________________

http://palyazatok.org/
 

Olvass bele korábbi nyerteseink verseibe, novelláiba!

VERSEK

Balog Elemér: Álom

Kovács Gergő: Sole cadente

Maronka Mónika: Titok

Matyi Zsuzsa: A régi fénykép

Tallósi István: Ma minden más

Török Panka: Grafitrajz

Végh T. Mónika: Nem vagy itt

NOVELLÁK

Bujdosó István: A Jocó

Lantos Ágnes: Elveszett lélek

Maróti Petra: Hundertwasser nyomokban

Orosz Endre: Kifolyik a tenger a tenyeremből

Repei Csilla: Örökbarát